Köle Olduğunuzu Gösteren 7 Bilgi

Bazen insanlar özgür bir birey olduklarına inanırlar, fakat acı gerçek farklıdır. Çünkü gerçekte köle olduklarının farkında bile değildirler.


Köle olmak illaki bedeninizin birine ait olduğu anlamına gelmez. Modern köle diye bir şey var artık.


İşte size modern köle olduğunuzu kanıtlayan 7 unsur:

1. Sürekli televizyon izlemek.
Yalan ve gerçeğin ortasında kalmış, entrikaların olduğu bir ortamda sağlam kalmak acaba ne kadar mümkün? Zaten sağlığınız için günde 2 saatten fazla televizyon izlemenin zararlı olduğunu bilmeniz gerekir.

2. Politika ve siyaseti desteklemek.
İktidar koltuğuna kadar desteklediğiniz bir köstektir o aslında. Acı gerçek sonradan anlaşılır.

3. Alışveriş veya bir şeyler satın alarak rahatlayacağını sanmak.
Reklamların gazına gelerek gözümüzü en pahalısına dikip ihtiyacımız varmış yokmuş hiç umursamadan, alınca sanki içimiz rahata erecekmiş gibi düşüncelerdir.

4. Körü körüne dini inancı hakkında çıkan her bilgiyi araştırmadan inanmak.
Oradan buradan veya internet ortamında bulunan her dini bilginin doğruluğunu araştırmadan inanmak sizi gerçekten bir köle yapmaktadır.

5. Çalışmak zorunda olduğunu hissetmek.
Her gün bir başkasının işine gitmek için kalkıyor ve bunu yaşamınızı sürdürebilmek için yapıyorsanız. O zaman değişimin vakti gelmiştir. Ya kendi işini kuracaksın yada hayat şartlarını değiştirmeyi deneyeceksin.

6. Yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmemek.
Yemek firmaları sağlıklı veya sağlıksız fark etmeden ürünleri satın almak için reklamları öyle güzel yapıyorlar ki iştahın kabarmaması elde değil!
Zayıf bir kişiliği çok rahat bir şekilde manipüle edilip günümüzün kölesi haline getirmeleri çok basit. Özgürlüğünüzü seçin ve sağlıklı yemekleri tercih edin. Firmaların yönettiği modern kölelerden olmayın.

7. Gereğinden fazla ve bilmediğiniz ilaçları tüketmek.
Üzgün olduğunuzda ilaç mı alıyorsunuz veya strese girdiğinizde? Veya geceleri uyuyamıyor musunuz? Hemen bir ilaç alın ve sabaha kadar bebek gibi rahat uyuyun.
HAYIR TABİ Kİ!

İlaç alımı kontrol altında alındığı zaman  elbette faydası görülmektedir. Ancak unutmamanız gereken bir şey var ki ilaç firmaları özellikle doktorlarının beyinleri yıkayıp her şeye bir ilaç yazdırırlar. Yani demem o ki bu firmaların ceplerini doldurmayın. Hastalığınızın elbette önemli ama lüzumsuz ve her şeye ilaç aramayın.