Motosiklet Çeşitleri

spor motosiklet www.motorcukadin.com
Spor Motosiklet, bu makine viraj, hızlanma, fren ve performans odaklıdır. Güçlü ve hafif ve hızlı bir motosiklettir.







naked motosiklet www.motorcukadin.com(Standart) Naked Motosiklet, (Çıplak Motosiklet) Spor Motosiklette bulunan aynı standartlara sahiptir ama sürüş pozisyonları daha iyidir.






enduro motosiklet www.motorcukadin.comEnduro Motosiklet, hem arazi hemde gezi için kullanılır. Bu motosiklet hafif ve off-road parkurlarında tercih edilir.







kruvazör motosiklet www.motorcukadin.comKruvazör Motosiklet, stili Harley-Davidson tarafından belirlenen bu Kruvazör motosikletin ana teması görsellik katabilmek için arkası düşük ve uzun sele olarak tasarlanmıştır. Rahat ve sakin sürüş sevenlerin tercih edebileceği bir motosiklet türüdür. Alçak seleye sahip olması, ayağınızla rahat kontrol edebilmenizi sağlar.




adventure touring motosiklet www.motorcukadin.com
Touring Motosiklet, bu motosiklet uzun yol için tasarlanmış olup ve tam hava korumalıdır. su geçirmez, ısıtmalı elcikleri, müzik seti ve konforlu koltukları sürücüsüne bir sürü olanak sağlar.






touring motosiklet www.motorcukadin.comAdventure Touring Motosiklet, bir diğer hızla büyüyen motosiklet tarzıdır. Bazen off-road yeteneği olan ve uzun yol için tercih edilen bu motosiklettir. Ayrıca BMW R-GS uzun zaman popüler olup sonra farklı şekilde şekillendirilmiştir.






scooter www.motorcukadin.comScooter, pratik ve genelde kent sakinleri için scooter motosikletten daha iyisi yok. Debriyaj ve vitesi bulunmaz, fiyat olarak diğer motosikletlerden daha avantajlıdır. Çoğu modelinde hava ve bagaj korumalıdır.