Ruh Eşi Olduğunuzu Gösteren 17 İşaret

ruh ikizi www.motorcukadin.com1. Hissetmek. Kalbinizin derinliklerinde bir ses o kişinin sizin için mükemmel olduğunu söylemesi ve aranızda ruhsal bir birleşmenin olduğunu hissetmek.

2. Yolların kesişmesi. Daha önce aynı yerde aynı zamanda bulunmak. Örneğin eşinizle daha önceden iki sokak uzakta evlerde oturmuş olabilir veya iki sokak uzakta çalışmış olabilirsiniz. Ta ki doğru zaman gelip sizi kavuşturana kadar.

3. Ruhların aynı zamanda buluşması. Doğru zaman ve mekan da, ikinizinde aynı zamanda birbirini fark etmesi.

4. Sessizlik ve huzur. Onunla aynı odada bulunup kitap okurken veya arabada beraberken aranızda oluşan huzur ve sessizlik.

5. Aklından geçenleri okumak. Ruh eşlerinin arasındaki kuvvetli bağlardan biri ise aklından geçenleri hissetmesi ve okumasıdır.

6. Duygularını anlamak. Telefonu açar açmaz veya onu görür görmez üzgün, endişeli veya stresli olduğunu hemen anlamak.

7. İyi niyet ve hatalar. Bazı hatalar iyi niyetten kaynaklandığı doğrudur ve bazı davranışlar olumlu ve olumsuz sonuçlar doğurabilir. Fakat ruh ikizleri birbirlerinde ki iyi niyeti bilirler.

8. Hedefler. Hedeflerin ve değerlerin aynı olması. Hedeflerinize ulaşmak için farklı yolları tercih edebilirsiniz ama sonuç olarak aynı kapıya çıkmak istersiniz.

9. Konuşmak. Ruh ikizleri konuşarak birbirlerine endişelerini dile getirirken zorlanmazlar. Çünkü onlar birbirini sarar, dinler ve ne ifade etmek istediklerini anlarlar. Bu yüzden anlaşamazlığa engel olurlar.

10. Sensiz eğlenmesi. Hafta da belirli zamanlarda spor yapması veya erkek/kız arkadaşlarıyla vakit geçirmesine engel olmazlar. Aralarında güven vardır ve birbirini kıskanmazlar.

11. Güven. Ona güvenir ve sizi aldatmayacağına inanırsınız.

12. Farklı görüşler. Karşı düşüncelere sahip olmanız bile birbirinizi dinlemenize ve saygı duymanıza engel olmaz.

13. Şiddet. Ruh eşleri birbirine kızdıkları anlarda bile bağırıp şiddet uygulamazlar, birbirlerine küfür etmez veya boşamakla tehdit etmezler.

14. Ödün vermek. Ruh eşleri birbirlerini mutlu etmek için ödün verirler ve bunu yapmak onları zedelemez.

15. Özür dilemek. Kendini haklı olduğunu düşündüğü halde, ruh eşini kırıldıysa telafi etmek için özür dilemesini bilirler.

16. Tamamlamak. Kimse mükemmel veya müthiş değildir fakat ruh eşleri birbirlerinin eksik yanlarını tamamlarlar.

17. Kol kola olmak. Hayatta sevdiğiniz insanla kol kola olmak gibisi yoktur. Onunla zamanı ve varsa sıkıntıları unutursunuz. Yaşadığınız aşk size ilaç gibi gelir. Sadece kol kola olmak, onun yanında olmak, sıcaklığını hissetmek ve konuşmadan anlaşabilme.

Kısacası birbirini anlayan iki ruh ve sonsuzluk.