Çekici İnsanlara Neden İlgi Duyulur?

www.motorcukadin.comÇekici insanlara neden ilgi duyarız? Hatta çekici insanların bir grubu/topluluğu yönetmede veya lider olmasına neden cazip bakılır?

Çünkü çekici kişilerin daha iyi fırsatlar elde edeceğine inanılır ve diğer çekici insanları da kendi tarafına çekme olasılığı vardır. Sadece güzelliğin kişiyi çekici yapmadığını söylemek mümkündür. Etrafınızda güzel veya yakışıklı bulduğunuz kişilere bakın, bunların kaçı dizi veya film yıldızı? Yada başka pencereden bakacak olursak, dışarıda güzel veya yakışıklı bulduğunuz kişiyi tanıma evresinde, çekici olmadığını düşünürsünüz bazen.

Çekici insanlar güler yüzlü, yaşamı seven ve zevk alan kişilerdir. Hayatın her dakikasını doluca yaşar ve hatta mutlulukları yüzünden okunur. Dikkat çekici insanlar giyime önem verir, şık ve bir fashion ikonu gibi nerede ne giyeceklerini bilirler. Ağzından çıkacak kelimeleri seçer ve konuşmalarına dikkat ederler. Bu kişiler çok akıllı olmaya bilirler ama kelimeleri seçerek konuşur ve iletişimde karşı tarafı kırmadan diyalog kurarlar. İşte bu bir taktik meselesidir ve çekici insanlar bunu uygularlar.

Ayrıca harika bir vücut yapısına sahip olmaya bilirler, ama yediklerine ve içtiklerine dikkat ederler. Sonuçta sağlıklı beslenmek diye bir şey var!
Çekici insanlara ilgi duyulmasının diğer nedeni ise, sizi dinlediğini göstermesidir. Karşısında ki kişiyi dinlemek ve ona ilgi göstermek aralarında ki muhabbeti veya bağlantıyı güçlendirir. Böylelikle çekici insanlarla konuştuğunuzda onların dünyasından bakarsınız, bu da sizi özel hissettirir. Sonuç olarak çekici insanlar zeka küpleri olmasalar da ''bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır'' diyerek, kendilerini geliştirirler ve saygılı bir duruşları vardır.